Уважаеми колеги,
Имаме удоволствието да Ви поканим на XXIX Републиканска студентска олимпиада по програмиране (РСОП), която ще се проведе от 12-ти до 13-ти май 2017 г. в Русенския университет "Ангел Кънчев", под патронажа на Ректора на Университета проф. д-р Велизара Пенчева. Официалната покана за събитието можете да изтеглите от тук.

Подготовката, организирането и провеждането на Олимпиада се реализират от катедра Информатика и информационни технологии на Факултет Природни науки и образование.

Заявки за участие (както и въпроси във връзка със събитието) можете да изпращате до 25 април 2017 г. на доц. д-р Пламенка Христова - тел.: 082/888 326, 088 631 3693, e-mail: phristova@uni-ruse.bg.

Ще ви бъдем благодарни, ако в най-кратък срок потвърдите намерението си да се включите в Oлимпиадата. В мейла посочете: броя на вашите отбори, списък с имената на студентите, факултетните им номера и имената на ръководителите на отборите.

Съгласно регламента на Олимпиадата, разноските по пътуването, настаняването и храната са за сметка на учебните заведения, от които са участниците. Домакинът на Олимпиадата осигурява настаняването на участниците на цени в рамките на командировъчните за страната.

Последвайте ни на виртуална разходка в Русенския университет!


Официални спонсори на XXIX РСОП

Русенски университет "Ангел Кънчев"
Musala Soft company
Sirma Group
Еконт
ComSoft ltd
Stemo ltd
Община Русе